Ми у Facebook
24.05.2015, 14:45

Відкрито продаж квитків на фінал Ліги Європи у Варшаві

ПриватБанк відкрив продаж квитків на фінальний матч Ліги Європи між «Дніпром» і «Севільєю», що відбудеться 27 травня у Варшаві.
Для купівлі квитка достатньо зайти на спеціальну сторінку в Інтернеті, ввести дані закордонного паспорта, дату народження, номер картки та контактні дані для отримання квитка. Протягом дня після отримання заявки банком буде списана вартість квитка та його доставки з картки, а сам квиток буде доставлений кур’єром. Також куплений квиток можна буде отримати в касі футбольного клубу «Дніпро» або на спеціальному meeting point біля стадіону у Варшаві (час і точне місце роботи буде повідомлено додатково на офіційному сайті ФК «Дніпро»).

Нагадаємо, що Команда "Дніпро" виграла у "Наполі" та вийшла до фіналу

«Кількість квитків, що виділені для України оргкомітетом турніру, обмежена, тому всі, хто хоче побачити цей історичний для «Дніпра» фінал на стадіоні, повинні поспішати, – зазначає керівник напрямку «Платежі та перекази» ПриватБанку Михайло Рогальський. – Усі дані про придбані квитки будуть автоматично направлятися в посольство та консульства Республіки Польща в Україні для проходження спрощеної процедури отримання візи вболівальниками».

ВІДЕО: Переможний гол "Дніпра"

Оплатити купівлю квитка в ПриватБанку можна як карткою ПриватБанку, так і карткою будь-якого іншого банку України та світу. Вартість квитка на фінал Ліги Європи для українців становить 1 700 гривень. У разі вибору опції доставки квитка кур’єром, додатково з картки буде списано 16 гривень за доставку.

Згідно з інформацією, наданою ФК «Дніпро», для покупців квитків на фінал Ліги Європи буде діяти спрощена процедура отримання в’їзної візи в Польщу. До послуг вболівальників відкрито 14 візових центрів в Україні, що будуть працювати й у суботу, а процедура отримання візи забере два робочих дні.





На правах реклами