Ми у Facebook
24.05.2015, 22:00

6 причин щодня прокидатися о 06:00

Для того, аби використати свій щоденний час з користю і не проспати пів життя, необхідно привчити себе ранньому пробудженню. Чому варто так рано прокидатися? Спробуємо знайти відповідь з OGO. ua.
Встати ні світ, ні зоря - нелегке завдання. Можливо саме 6 причин прокидатися о 06:00 все-таки переконають вас змінити свій режим дня:

1. Цей час на те, щоб нагадати собі про свою мету в житті.
Багато людей безцільно блукають по життю саме тому, що ніяк не можуть зрозуміти, чого ж вони, власне, хочуть, а якщо і розуміють, то згадують про це лише час від часу. Але якщо ви будете нагадувати собі про ваші життєві цілі щоранку, вони залишаться у вашому розумі до самого вечора і матимуть шанс на втілення.

2. Цей час на складання розпорядку дня.
Чим кращий і повніший ваш розпорядок дня, тим ефективніше і продуктивніше ви проживаєте його.

3. Цей час на розминку перед роботою.
Якщо запитати випадкову людину, чому вона не займається спортом, як правило, вона відповість, що не має на це часу. І дійсно, після довгого і напруженого робочого дня все, на що ми здатні - це доповзти до будинку.

Але якщо ви прокидаєтеся ще до 6 години ранку, то хто вам завадить зайнятися удосконаленням власного тіла?

Крім усього іншого, ранкова розминка змушує ваше тіло виробляти хімічні речовини, що сприяють гарному настрою і самопочуттю.

4. Цей час на те, щоб нормально поїсти.
Усе наше життя ми чуємо, що сніданок - це найважливіший прийом їжі за весь день. Це дійсно так, і якщо ви почнете прокидатися рано вранці, вам більше не доведеться його пропускати, і бігти на роботу, нашвидку перекусивши бутербродом з кавою.

5. Багато успішних людей живуть саме в такому ритмі! Є така приказка: хто рано встає, тому Бог дає. Час, витрачений на сон, можна натомість використати з користю.

6. Так ви завжди будете залишатися на півкроку попереду всіх інших
Починаючи ваш день раніше, ви стаєте впевненішими і креативнішими.

Чому? Та просто тому, що ви вже займаєтесь втіленням своєї мрії в реальність, поки суперники ще сопуть в своїх ліжках.

Ну а ще - привчивши себе прокидатися на дві з половиною години раніше, ви станете довше жити! Всього лише прокидаючись раніше, ви отримаєте 17,5 додаткових години активного життя в тиждень, 70 годин на місяць, і 840 - на рік. Тай, насправді, вранішній сон не такий уже й корисний, як вечірній.

Статті до теми:

Чому корисно спати вдень

Як правильно розмістити ліжко в спальні: принципи фен-шую

Поради рівнянкам: як виспатися за 5 годин? [+ПОРАДИ]





На правах реклами