Ми у Facebook
25.05.2015, 19:15

У Рівному знову «Музейні гостини» [+Фото]

У неділю, 24 травня, на подвір’ї Рівненського обласного краєзнавчого музею відбулося традиційне фольклорно-етнографічне свято «Музейні гостини – 2015».
Цьогорічне свято відбулось з великим розмахом. Тисячі рівнян прийшли на гостини, щоб придбати прикраси, книги, картини, скуштувати випічку. Також рівняни та гості міста мали змогу побачити ярмарок виробів народних майстрів, виступи різноманітних колективів, взяти участь у майстер-класах.

Музейні гостини - 2015 (частина 1)

Музейні гостини - 2015 (частина 2)

Спеціально для дітей проводилися народні ігри та забави. Крім того, поруч стояли благодійні скриньки, куди рівняни жертвували гроші для армії. Як альтернатива – людям пропонували щось купити, а кошти відповідно віддадуть на потреби військовим. На один день музей перетворився на справжнє місце розваг, де втіху змогли знайти усі: від дітей до дорослих.



До святкування долучилися і студенти Кафедри культурології та музеєзнавства РДГУ. Накупили яскравих прикрас та вишиванок, або ж навіть спробували свої сили у гончарстві. На їх думку, «для міста «Музейні гостини» стали святом, без якого не уявляють травневі дні, дійство, на яке очікують, до якого готуються протягом цілого року, і навіть погані погодні умови не стануть на заваді відвідувачам свята».

У Рівному відбулися Музейні гостини - 2015



Як у Рівному відсвяткували “Музейні гостини — 2015" (ФОТО)






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ