Ми у Facebook
26.05.2015, 09:45

Молодіжні організації Рівненщини отримають з обласного бюджету 60 тисяч

11 молодіжних та дитячих організацій Рівненщини здобули перемогу у регіональному конкурсі проектів. Від організаторів заходу вони отримують фінансову підтримку на розвиток та впровадження своїх ідей.
Серед цьогорічних учасників конкурсу перемогу здобули мистецький проект «Резиденція Святого Миколая». На його втілення Рівненська обласна молодіжна громадська організація «Продюсерський центр – Музична сила» отримує гроші з обласного бюджету не вперше, повідомляють у прес-службі Рівненської ОДА.



Також серед кращих – дві ідеї Рівненської міської молодіжної громадської організації «Батьківщина молода». Перша ініціатива - «Герой моєї вулиці» передбачає облаштування у Рівному парку імені Героя України Олександра Храпаченка та проведення змагань зі стріт воркауту та футболу його пам’яті. Другим проектом активісти запланували створити Інтернет-сайт для пошуку роботи.

На Рівненщині молодь презентує проекти розвитку регіону

«Проекти різні. Більшість з них соціального спрямування – профілактика злочинності, пияцтва чи вживання наркотиків. Також є проекти на патріотичну тематику та збереження сімейних цінностей», - розповіла начальник відділу молоді управління у справах молоді та спорту ОДА Наталя Чигир.



Варто зазначити, що всі учасники такого конкурсу отримають кошти на умовах співфінансування. Активісти повинні зробити внесок у реалізацію проекту в розмірі не менше 25 відсотків від загального кошторису.





На правах реклами