Ми у Facebook
26.05.2015, 20:30

Як рівненські чоловіки ставляться до жінок з татуюваннями?

Ставлення до татуювань завжди було неоднозначним як серед жінок, так і чоловіків. Все ж особливі дискусії виклакає зображення на жіночому тілі. Хтось з чоловіків називає це сексуальним елементом, а хтось — дурницею. Деякий розкол у думках існує навіть серед жінок: одні вважають, що це вульгарно, інші – що це красиво.
Попри те, думки рівненських чоловіків розділились.

Сексуальний підтекст
Не скільки краса чи акуратність приваблює представників сильної статі, а сексуальний підтекст будь-якого тату. Проте, красиве тату на незнайомій панянці чи моделі може видатись ідеальним, а от нанесення зображення на тіло коханої викличе зовсім протилежний результат.

Цікаві факти про татуювання

Дмитро
“Я за. Робіть де хочете. Тату у жінок мені особисто дуже подобається. Татуювання на жінці це як загадка, яка заворожує. Плюс, це додатковий спосіб дізнатись щось про власницю тату. Для мене в жіночому тату найважливіше сексуальний підтекст - це красиво й інтригуюче”.



Мирон
“В залежності від тату. Чому б ні? Головне, щоб виглядала така робота красиво і доречно. Бо коли золоті купола на животі...Самі розумієте. Я не можу сказати точно, що чоловіки думають про жіночі татуюваннях, бо все ж на всяк смак...

Яку небезпеку може приховати татуювання?



Розмір та місце мають значення
Хтось бере до уваги майстерність, місце тату та його значення, адже всьому є межа. Найбільш вдалі місця для нанесення тату, по чоловічій версії: кісточка, ключиця, лопатка, поперек, потилиця, сідниці. Втім, багато чоловіків вважає, що татуювання ще можна «стерпіти», поки жінка молода. У дорослої жінки тату виглядає просто безглуздо та навіть жахливо.

Сергій
“В тому немає там нічого хорошого. Як кажуть батьки - "Спочатку на лобі зроби", а тоді вже думайте”.



Жахи та мітки на тілі красунь

Більшість опитаних нами чоловіків все ж висловила незадоволення щодо такого жіночого рішення. Приклади з історії, які навели рівняни свідчать про те, що тату зовсім не жіноча прикраса.

Патріотичне татуювання - нова мода у Рівному [+Фото]

Михайло
“Тату на дівчині роблять як мітку. За кордоном так розпізнають повій, яких знаходять в лісі або чи ще десь мертвими. Якщо хочеш буди з міткою як тварина, вперед дій. Але моє ставлення різко негативне”.

Антон
“Не псуйте свою природню красу. Навіщо? Невже дівчатам нема більше чим зайнятись? Ви красиві від природи і не потребуєте мазюкання на тілі. Мене це відштовхує. Жіноче тіло має символізувати чистоту та природність”.

Віктор
“Тату, це марання тіла! Ставлюся до цього негативно. Тимчасові ще куди не йшло, але постійні це занадто. Просто з такими дівчатами чомусь навіть спілкуватись не хочеться”.



Все ж точно та впевнено відповісти на питання, що думають про татуювання на жіночому тілі чоловіки, складно, так як існує велика кількість приватних випадків, які не підпадають під загальну статистику.
Найбільш мудре рішення у пошуку істини може бути таке: чоловік ставиться до татуювання жінки так само, як він ставиться до самої жінки.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ