Ми у Facebook
26.05.2015, 21:30

Скільки цього року коштуватиме відпустка за кордоном

Скоро відпустка: які знижки українським туристам запропонують на літо
до Туреччини гарячі тури пропонують від $ 350, в Єгипет - від $ 400, в Болгарію - від 150 євро.
Турфірми розповідають, що цього року раннім бронюванням скористалося дуже мало українців. Так сталося через валютну нестабільність. Зараз ситуація стабілізувалася і на червень майже не залишилося міць. Частина липня теж розпродана.

Поради рівнянам: документування дитини при виїзді за кордон

Глибина бронювання невелика - в середньому два-три тижні. Українці люблять "спонтанні" відпочинки або ж "гарячі пропозиції".

Середній термін путівки.

Експерти думають, що більшість українців, які вирішили відпочивати за кордоном, цього літа відправиться в безвізові країни або туди, де порядок їх отримання спрощений.

За їх прогнозами, найбільшим попитом в Україні цього літа будуть користуватися курорти Туреччини, де путівка на сім днів коштує близько $500. Єгипет продається трохи гірше, хоча там розцінки починаються з $450. На третьому місці за популярністю у туристів Греція, де витрати на одну людину починаються з 700 євро.

До уваги рівнян, які планують виїжджати за кордон

Крім того, Туреччина лідирує і серед гарячих пропозицій: від $350 за тиждень проживання у п'ятизірковому готелі. У Єгипет можна проскочити за $400. Непогано продаються й автобусні тури до Болгарії, від 150 євро на людину.

Четверте-п'яте місце в цьому році можуть розділити Кіпр з Чорногорією (гаряче пропозиція - 300-350 євро з людини).

Як тепер рівняни можуть дешево літати до Європи?

Чорногорія - єдина безвізова для українців країна на всьому європейському Середземномор'ї. Напрямок повністю орієнтовано на наших туристів і має великий потенціал для розвитку. Крім того, місцеві готелі надають знижки до 20%, щоб зробити відпочинок в Чорногорії доступним для українців. Розміщення в тризірковому готелі коштує 350 євро.

Влітку буде майже 30 лоукостерних рейсів з семи міст України





На правах реклами