Ми у Facebook
26.05.2015, 07:45

Гороскоп на 26 травня: знайти спільну мову

Активний, амбітний і досить метушливий день. Буде нелегко зосередитися на чомусь одному, у відповідальний момент може підвести почуття міри. Сконцентруйтесь, контролюйте свої емоції, слова та вчинки – і все у вас вийде.

Астрологічний прогноз: 26 травня 2015, вівторок.

8/9 місячна доба. Місяць у знаку Діви (друга чверть, росте). Сонце у знаку Близнюків.

Добре: домовлятися, знаходити спільну мову з оточуючими, йти на компроміс у спірних питаннях; миритися; вирушати у поїздки та відрядження; проводити наради та ділові переговори; займатися домом, господарством, ремонтом, перестановкою меблів; купувати недорогі корисні товари; лікуватися та оздоровлюватися; гуляти та відпочивати на природі.

Не рекомендується: лінуватися і сумніватися; братися за нові серйозні справи; бути різкими та нетактовними з батьками та дітьми; з’ясовувати стосунки на роботі, сперечатися в громадських місцях, ображати близьких та коханих; зловживати сильнодіючими ліками та алкоголем.

Обережно! У другій половині дня та ввечері стережіться різних спокус, не піддавайтесь песимістичному настрою та чужому негативному впливу. Висока ймовірність обману, шахрайства, харчових отруєнь.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Гороскоп на тиждень 25 – 31 травня
Травень 2015: найкращі дні та несприятливі години
Почему понедельник – самый тяжелый, а вторник – самый нервный
Ежедневный лунный гороскоп покупок





На правах реклами