Ми у Facebook
26.05.2015, 15:30

На Дубровиччині освятили три пам’ятні дошки загиблим в АТО

Відразу у трьох закладах Дубровиччини відкрили меморіальні дошки воїнам-землякам, які загинули під час АТО. Пам’ятні знаки встановили на навчальних закладах, де навчалися захисники держави.
Одну дошку відкрили в селі Заслуччя. Тут вшанували загиблого старшого прапорщика Віталія Мазура. Військовослужбовець помер у лікарні на Сході від поранення, яке отримав під час виконання бойового завдання в районі Донецького аеропорту. Віталія Мазура поховали на Житомирщині у січні.

Більше фото дивіться тут: На Дубровиччині відкрили три меморіальні дошки загиблим в АТО (ФОТО)

У селах Милячі та Велюні відкрили меморіальні дошки загиблим військовослужбовцям Івану Охмаку та Олександру Ярмолічу.
Старший солдат Іван Охмак  загинув у зоні АТО у лютому, потрапивши під мінометний вогонь в районі Дебальцеве Донецької області. Його посмертно нагороджено орденом «За мужність» ІІІ ступеня.

Рівненщина: ще одному герою АТО встановили меморіальну дошку

Головний сержант Олександр Ярмоліч був поранений під час обстрілу Луганської ТЕС. Боєць помер в січні у лікарні міста Щастя Луганської області внаслідок отриманих травм.

На Дубенщині встановили меморіальну дошку герою АТО

Окрім учнів, які вишикувались на урочистих лінійках, присвячених відкриттю меморіальних дошок, біля шкіл зібралися родичі воїнів-героїв, місцева влада, учасники АТО та жителі сіл, повідомили у прес-службі Рівненської ОДА.

На Рівненщині відкрили меморіальну дошку герою АТО

Коштами на виготовлення меморіальних дошок допоміг нардеп Василь Яніцький. Настоятелі сільських храмів освятили меморіальні дошки та провели поминальні панахиди.





На правах реклами