Ми у Facebook
26.05.2015, 16:12

Рівненський театр ляльок отримав нагороду на міжнародному фестивалі [+Фото]

Колектив Рівненського театру ляльок здобув нагороду та диплом у номінації «Кращий акторський ансамбль» на ІХ Міжнародному фестивалі театрів ляльок «Подільська лялька» - 2015, що проходив у Вінниці 18-23 травня.
Рівненський театр для фестивалю підготував виставу «Попелюшка», прем’єра якої відбулась минулого року. Її поставив білоруський режисер Дмитро Нуянзін.

Цього року змінився формат проведення фестивалю – у конкурсній програмі вперше беруть участь не лише лялькові театри, а й драматичні та юного глядача.

Більше фото дивіться тут Рівненський театр ляльок отримав нагороду на міжнародному фестивалі
 
- Цьогоріч була хороша організація фестивалю та створені відповідні умови для перебування учасників, - говорить помічник режисера Рівненського театру ляльок Олександр Шило. – Журі та глядачі добре оцінили наш виступ. Було видно, що і діти, і дорослі зрозуміли усе, що ми грали на сцені. Після вистави відразу підходили та цікавились нашими ляльками, костюмами. Похвалили і режисера «Попелюшки» Дмитра Нуянзіна. Загалом було приємно приїхати та показати себе, побачитись із друзями-колегами. Адже на фестивалі їздять не лише за нагородами, але й за спілкуванням, обміном досвідом. Такі поїздки – це можливість побачити, як треба грати, а як – ні.

Переможцями фестивалю "Березневі сходинки" у Рівному стали дебютанти [+Фото]

Україну на фестивалі представили 8 лялькових театрів, серед яких 5 державних, повідомили у прес-службі Рівненського лялькового теартру.





На правах реклами