Ми у Facebook
27.05.2015, 10:30

На Рівненщині відбулась кон­фе­ре­н­ція, присвячена подіям Ре­во­лю­ції Гід­нос­ті та АТО

Дво­ден­на Все­ук­ра­їн­ська сту­дент­сь­ка на­у­ко­во-прак­тич­на кон­фе­ре­н­ція, присвя­че­на под­іям Ре­во­лю­ції Гід­нос­ті та АТО "Ук­ра­їна – по­над усе!" відбулась у Ду­бен­сько­му ме­дич­но­му ко­лед­жі Рів­нен­ської об­лас­ної ра­ди.
Конференція проходила 21-22 травня. Для учас­ті бу­ло на­діс­ла­но 43 на­у­ко­во-по­шу­ко­ві сту­дент­с­ькі ро­бо­ти з 18 об­лас­тей Ук­ра­ї­ни, у яких ві­доб­ра­же­ні под­ви­ги учас­ни­ків Ре­во­лю­ції Гід­нос­ті та А­н­ти­те­ро­ри­с­ти­ч­ної опе­ра­ції: вій­сько­вих, ме­ди­ків, во­лон­те­рів, учас­ни­ків Май­да­ну.

Конференція розпочалась з флеш-мобу «Ми – українці!», у якому взяло участь 150 студентів коледжу одягнених у вишиванки різних регіонів України.

Урочисте ж відкриття конференції розпочалось з виконання пісні-гімну «Молитва за Україну». Учасники конференції оплесками вітали присутніх вояків, які повернулися після ротації із зони АТО. У перший день конференції було представлено 32 студентські науково-пошукові роботи.

Під час другого дня конференції студенти-дослідники стали учасниками практичного тренінгу з тактичної медицини «Знати, вміти, врятувати», який провели учасники бойових дій, волонтери-медики та викладачі кафедри хірургії Дубенського медичного коледжу.

За матеріалами: dmk.edu.ua

Статті до теми:

На Рівненський полігон завітав Національний президентський оркестр України

На Рівненщині відбудеться ярмарок на підтримку воїнів АТО

На Дубровиччині освятили три пам’ятні дошки загиблим в АТО





На правах реклами