Ми у Facebook
27.05.2015, 12:00

На Рівненщині затримали киянина у стані наркотичного сп'яніння

На Рівненщині киянина у наркотичному стані, авто якого у розшуку.
Автомобіль «Хюндай» під керування 37-річного киянина Вадима зупинили на посту села Опарипси працівники дорожньої патрульної служби через спрацювання системи відеоспостереження «Рубіж». Під час перевірки правоохоронці встановили, що іномарка розшукується Дніпровським районним управлінням ГУ МВС в м. Київ у рамках відкритого кримінального провадження за фактом вбивства.

Рівненщина: зниклого чоловіка знайшли мертвим

Окрім цього, під час спілкування із водієм «Хюндая» стан останнього викликав у співробітників міліції підозри. І недарма. Під час огляду його речей працівники Радивилівського РВ УМВС виявили та вилучили з кишені куртки два згортки фольги із вмістом сипучої речовини білого кольору, схожої на наркотичний засіб, вагою майже три грами. Чоловік пояснив, що порошок придбав для власних потреб.

На Рівненщині знову виявили небезпечні боєприпаси

— Проведена у подальшому експертиза підтвердила факт вживання водієм наркотиків, а вилучені згортки, як речовий доказ, направлені на дослідження до Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр при УМВС, — повідомив в.о. начальника Радивилівського РВ УМВС України в Рівненській області Олександр Конюший. — За частиною 1 статті 309 (незаконне придбання, зберігання чи перевезення наркотичних засобів без мети збуту) Кримінального кодексу України відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Слідчі Радивилівського райвідділу зараз з’ясовують обставини кримінального провадження, відкритого за фактом вбивства Дніпровським РУ ГУ МВС в м. Київ.

У Рівному на автостоянці згоріло авто

Оксана ШУЛЯК,
Радивилівський РВ УМВС
України в Рівненській області





На правах реклами