Ми у Facebook
27.05.2015, 15:45

Рівненщина: у Радивилові двоє вкрали золоті прикраси

Із одного населеного пункту до іншого мандрували електричками 14-річний Давид та 30-річна Олена у пошуках легкої наживи.
Минулого тижня вони зупинилися у Радивилові, де встигли «навідати» 22-річну місцеву жительку Марію. Повернувшись із крамниці додому, вона не знайшла своїх сережок, обручки і двох перснів.

Крадіжка тижня: рівнянин обікрав близько десяти будинків

Марія одразу звернулася за допомогою до працівників Радивилівського райвідділу міліції. Правоохоронці встановили, що зловмисники проникли до оселі, пошкодивши віконну раму, і поцупили ювелірні вироби, які лежали на видноті у шкатулці.

Тим часом дільничному інспектору міліції Дмитру Чорному надійшла оперативна інформація, що підозрілі особи ромської національності їдуть у маршрутному таксі в напрямку села Козин.

Крадіжка у Рівному: злодія затримали через чотири хвилини

Миттєво зреагувавши на повідомлення, спільними зусиллями дільничних інспекторів та працівників карного розшуку за дві години вдалося спіймати п’ятьох жителів з Ужгорода. Згодом, при огляді їх речей у двох із них — Давида і Олени — міліціонери і виявили крадені золоті вироби.

За крадіжку з кладовища чоловіка посадили на три роки

Як з’ясували працівники Радивилівського райвідділу міліції, Давид і Олена тривалий час жебракують, просять по хатах їсти й мандрують містами електричками. До того ж хлопець уже має судимість за квартирні крадіжки і місяць розшукувався за аналогічне правопорушення Мукачівським МВ УМВС у Закарпатській області.

Парі загрожує позбавлення волі на строк до шести років.

Оксана ШУЛЯК,
Радивилівський РВ УМВС
України в Рівненській області





На правах реклами