Ми у Facebook
05.06.2015, 20:15

У новій програмі "Ранкова кава" - дитячий мафіозний квест

У новому випуску програми "Ранкова кава" мобільна робоча група стала свідком та безпосереднім учасником дитячого мафіозного квесту. Як це було і які враження діток від такого цікавого заходу у нашій програмі.
ВІДЕОЗАПИС ПРОГРАМИ

Організатором мафіозного квесту для діток стала студія "ЛОТОС-ІНВЕСТ", яка є постійним організатором подібних цікавих заходів у нашому місті та і по всій Україні.

- Подібні заходи ми організовуємо не вперше. Спчатку ми грали у мафію тільки з дорослими, а згодом зрозуміли, що повинні співпрацювати не лише з дорослими, а і з їх дітками. Адже вони теж прагнуть нових знайомств та цікавих розваг, - говорить директор тенінгового центру "ЛОТОС-ІНВЕСТ" Володимир Новацький.

Дітей запрошують на Мафіозний Квест у Рівному

Особливою "родзинкою" саме цього мафіозного заходу стало те, що традиційну гру в мафію поєднали з квестом під час якого дітки могли побігати та розважитися. Юні мафіозі розшукали вкрадений «мафією» скарб і отримали солодкі подарунки.

ВІДЕОЗАПИС ПРОГРАМИ



Маленькі учасники квесту не приховували свого задоволення та з радістю ділилися одне з один щирими посмішками.


ФОТО З КВЕСТУ


- Мені приємно брати участь в подібних заходах, адже це нові знайомства та цікаві емоції, - розповідає учасниця квесту Олександра.

Серед тих, хто був учасниками мафіозної гри, кілька діток беруть участь вже не вперше і це підтвердження того, що враження маленьких учасників надзвичайно позитивні.

- Я граю в мафію вже не вперше. проте особливо люблю мафію з квестом, бо тут можна не тільки подумати, а і побігати, - ділиться враженнями Артем.

БІЛЬШЕ ВРАЖЕНЬ ДІТЕЙ НА ВІДЕО



Якщо і ви хочете самі взяти участь у подібних заходах або записати свою дитину - ЗВЕРТАЙТЕСЯ!

Крім того, подібні мафіозні квести "ЛОТОС-ІНВЕСТ" може провести на дитячих святах навіть у вас вдома чи кафе.

м.Рівне, вул.Відінська, 1б, оф.42

Буде весело та драйвово. Приєднуйтесь.

Телефон для реєстрації 0673620425 Марія






На правах реклами