Ми у Facebook
28.05.2015, 17:45

На Рівненщині представили нових голів РДА [+Фото]

Сьогодні нових керівників районів представили у Сарнах та Костополі.
Сьогодні, 28 травня, перший заступник голови облдержадміністрації Юрій Приварський представив новопризначених керівників виконавчої влади Сарненського та Костопільського районів.

Президент призначив на Рівненщині трьох голів РДА

У Сарнах РДА очолить Ярослав Яковчук, який до 2014 року чотири роки працював заступником міського голови Сарн, а досі виконував обов'язки голови Сарненської РДА, оскільки минулого року був призначений туди першим заступником.



Хто став новим головою Рокитнівської РДА? [ДОСЬЄ]

У своєму виступі Ярослав Яковчук подякував за висловлену йому довіру очолити виконавчу владу в районі від керівництва держави та обласної державної адміністрації. Основні акценти, на яких наголосив новопризначений очільник району – реалізація реформи національної безпеки та оборони, патріотичне виховання молоді, легалізація видобутку бурштину, розвиток інфраструктури та підйом економіки. Він подякував облдержадміністрації за підтримку розвитку Сарненського району та підкреслив увагу присутніх на забезпеченні прозорості, чесності та відкритості у своїй роботі.

Хто став новим головою Здолбунівської РДА? [ДОСЬЄ]

На Костопільщині громаду очолив Олександр Середа, який із 2007 року працював заступником голови Костопільської РДА, є депутатом Костопільської міської ради від "Батьківщини".



В цілому, процедура публічного представлення голови Костопільської РДА пройшла відносно спокійно та без казусів. Депутат Костопільської міської ради Анатолій Алексійчук запропонував Олександру Середі взяти собі у заступники людей, які проходили співбесіди у адміністрації Президента в якості кандидатів на посаду голови РДА (Андрій Лендел та Анатолій Семенюк), на що Середа відповів обіцянками відкрито обговорювати дане питання з громадою.

Головою Рівненської РДА став Віталій Стельмах [ДОСЬЄ]






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ