Ми у Facebook
29.05.2015, 08:05

Чи прислухаються депутати Рівненської облради до думки колективу перинатального центру?

Сьогодні профільна комісія Рівненської облради розгляне питання "Про контракт з головним лікарем комунального закладу «Обласний перинатальний центр»". Колектив центру визначився, кого хоче бачити своїм керівником - діючого головного лікаря Вікторію Єнікеєву. Чи прислухаються до медиків депутати?
Постійна комісія Рівненської обласної ради з питань охорони здоров'я, материнства та дитинства на засіданні, що передує сесії облради 12 червня, розгляне цілу низку кадрових питань. Так, ітиметься про контракт з директором комунального підприємства «Аптека «Ліки» Рівненської обласної ради, з головним лікарем Рівненського обласного клінічного лікувально-діагностичного центру ім.В.Поліщука, з директором комунального закладу «Рівненська обласна наукова медична бібліотека» та з директором Дубенського медичного коледжу. Та найбільший суспільний резонанс має питання укладання контракту з керівником Рівненського обласного перинатального центру.

Нагадаємо, що цього року процедуру підбору на посади керівників обласних комунальних закладів, у тому числі й медичних, змінено, і всі претенденти мають заручитися підтримкою трудових колективів. Таємне голосування відбулося днями і в перинатальному центрі. Його організувала профільна комісія облради. Бажаючих очолити цей заклад виявилося двоє. І колектив визначився з людиною, якій готовний надалі довірити управління перинатальним. Нинішній головний лікар закладу Вікторія Єнікеєва здобула підтримку понад 80 відсотків учасників голосування.

Колектив Рівненського перинатального центру хоче бачити своїм керівником Вікторію Єнікеєву [+Відео]

А чи прислухаються депутати облради до думки колективу унікального для Рівненщини медичного закладу - дізнаємось уже згодом. Поки що ж пропонуємо вам детальніше ознайомитись із специфікою роботи Рівненського обласного перинатального центру.

ВІДЕО: Програма "Думки вголос" про роботу Рівненського обласного перинатального центру

Головний лікар Рівненського перинатального центру Вікторія Єнікеєва зробила унікальну операцію [+Відео]





На правах реклами