Ми у Facebook
29.05.2015, 12:45

У Радивилові представили нового голову РДА (ДОСЬЄ)

Головою Радивилівської РДА став депутат обласної ради Олег Ващук
Представляв нового очільника району перший заступник голови облдержадміністрації Юрій Приварський. Він побажав керівнику району конструктивної та плідної роботи задля розвитку Радивилівщини. Із призначенням голову адміністрації також привітали народний депутат України Олександр Дехтярчук, голова райради Олександр Пастух та міський очільник Микола Карапетя, повідомили у прес-службі Рівненської ОДА.

На Рівненщині представили нових голів РДА [+Фото]

Окремо Юрій Приварський подякував першому заступнику голови райдержадміністрації Івану Школяру, який впродовж п’яти місяців виконував обов’язки голови адміністрації.

Президент призначив на Рівненщині трьох голів РДА

Досьє: Олег Ващук народився 26 червня 1959 року. Освіта вища: у 1991 році закінчив Український інститут інженерів водного господарства за спеціальністю механізація гідромеліоративних робіт з присвоєнням кваліфікації інженера-механіка. У 1992 – 1997 роках – автомеханік КСП «Дружба» с. Бугаївка, а до 1998 року – голова правління агро-виробничого об'єднання пайовиків «Золота нива» с.Сестрятин Радивилівського району. З 1998 до 2007 року – начальник сільськогосподарського, а потім керівник транспортного відділу Радивилівського комбінату хлібопродуктів. З 2007 до 2013 року – директор ТзОВ «Агрофірма Трипілля» с.Зарічне Радивилівського району. З 2013 до 2014 року працював заступником гендиректора ТзОВ «УкрТехноФос-Плюс» у м. Рівне. З липня 2014 року – заступник гендиректора ПП «Мінераліз» у м.Рівне. 26 травня 2015 року призначений головою Радивилівської райдержадміністрації.





На правах реклами