Ми у Facebook
16.06.2015, 09:15

Магнітні бурі у червні 2015 - прогноз [+ПОРАДИ]

Червень 2015, як попередній травень, не буде турбувати нас частими і сильними магнітними бурями. І все ж дві магнітні бурі доведеться пережити...
Реакціями організму навіть на незначні магнітні коливання можуть бути головні болі, безсоння, занепад сил, депресія, стрибки тиску і порушення в роботі серцево-судинної системи.

Поради для метеозалежних людей:
За день-півтора до очікуваних геомагнітних коливань, а особливо під час магнітних бур утримайтеся від прийняття алкоголю обмежте вживання жирної, гострої, солоної їжі. У цей період краще дотримуватися помірності у всьому, зменшіть фізичні навантаження, уникайте стресів.

Пийте чисту воду, чай з м'ятою та іншими травами, компоти. Старайтеся проводити більше часу на свіжому повітрі. Слідкуйте за артеріальним тиском і запасіться необхідними ліками, якщо у вас є хронічні захворювання. І менше зациклюйтесь на магнітних бурях!

Вчені попереджають нас про ледь відчутні геомагнітні коливання 2, 14, 15, 16 червня та слабкі магнітні бурі 8 і 9 червня. Крім того, ніхто не застрахований від несподіваних спалахів на Сонці й незапланових геомагнітних збурень.


За даними Лабораторії рентгенівської астрономії Сонця ТЕСИС

Увага! Дані про магнітні бурі щодня змінюються й залежать від спалахів на Сонці. Найточніший прогноз магнітних бур науковці дають за 1-3 доби.

СТАТТІ ДО ТЕМИ:
Магнітні бурі у травні 2015 – прогнози
Як поводити себе у дні магнітних бур





На правах реклами