Ми у Facebook
30.05.2015, 12:45

ДАІ Рівненщини привітала дітей підшефної школи-інтернату [+Фото]

Напередодні Міжнародного дня захисту дітей і початку літніх канікул, працівники Державтоінспекції Рівненської області відвідали вихованців Острозької спеціальної ЗОШ-інтернату № 2.
Спецшкола-інтернат № 2 вже не один рік є підшефним навчальним закладом обласного управління ДАІ Рівненщини.

30 травня 2015 року для дітей спеціальної школи-інтернату № 2, що в Острозі, особливий день. Саме сьогодні пролунав останній дзвоник, який нагадав школярам про закінчення навчального року.



Окрім присутніх гостей на свято завітали і працівники Державтоінспекції, які також привітали дітей із закінченням навчального року та нагадали про важливість дотримання вимог «дорожньої грамоти» під час проведення літніх канікул.

Одночасно, начальник сектору кадрового забезпечення УДАІ УМВС України в Рівненській області Олександр Косинський привітав вихованців закладу із прийдешнім Днем захисту дітей, який відзначатимуть 1 червня.



"Це День дитинства такого далекого і близького водночас. Це – блакитне небо, мир і щастя, це – веселий гомін юрби. Це – все те, чого нам так не вистачає у дорослому житті – наголосив під час своєї промови майор міліції Олександр Анатолійович. - Давайте будемо пам’ятати, що допомагаємо дітям ставати людьми. А тим, ким вони стануть, залежить і від нас. Нехай ростуть здоровими, коханими, і будуть справжніми патріотами нашої держави", - додав начальник сектору кадрового забезпечення УДАІ УМВС.



Наостанок гості із Державтоінспекції подарували школярам солодкі подарунки та побажали веселих і водночас безпечних канікул.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ