Ми у Facebook
30.05.2015, 23:20

ФОТО - Як у центрі Рівного вітали випускників 2015 року

Сотні рівнян прийшли подивитися на вже традиційне для нашого міста свято "Випускник - 2015". Випускники пройшлися святковою ходою від центрального корпусу НУВГП до майдану Незалежності, де і відбулися головні святкові дійства.
ФОТОРЕПОРТАЖ

Всі випускники з батьками та вчителями вишикувалися на Майдані, а у центрі, ближче до пам'ятника стояли ті, хто закнічив школу з золотими та срібними медалями.

ФОТО - Вручення золотих та срібних медалей

Привітав випускників із закінченням школи начальник управління освіти Рівненського міськвиконкому Василь Харковець, який наголосив на тому, що всі школярі вступають в нове життя. Цьогоріч у Рівному 1285 випускників усіх шкіл міста. З них 89 закінчили навчання з відзнаками - золотими та срібними медалями.

ФОТО - Як випускники танцювали вальс



У Рівному відбулося свято "Випускник - 2015"

З напутнім словом до випускників звернувся і міський голова Рівного Володимир Хомко.

- Бажаю усім випускникам не забувати свою школу, не забувати своє рідне місто, не зважаючи на те, де ви далі продовжите своє навчання. Хочу, щоб наші випускники створили заможні, гарні родини та народили багато щасливих маленьких українців.

БІЛЬШЕ ФОТО

Особливістю свята стало ще і те, що заступник командувача ОК «Захід» Олег Герасим’юк вручив подяки випускникам та їх батькам за допомогу українським військовим.



У дорогу життя з напутнім словом до випускників звернулися і їх батьки. Вони бажали усім дітям хорошого майбутнього, а найголовніше миру та успіху в усіх починаннях.

ФОТО - Урочиста хода цетром міста

Мама випускника Вікторія Ісаєва переїхала з родиною до Рівного рік тому. Тому з особливим трепетом наголосила, що не всі діти-випускники України нині мають можливість зустрічати останній дзвоник та святкувати випускний вечір.

ФОТО зі свята

Самі випускники теж сказали кілька слів, адже це для них щасливий і водночас хвилюючий момент.



Далі випускники з батьками та однокласниками танцювали свій останній шкільний вальс. Одна з випускниць запросила на танець і міського голову.



У небо випустили жовто-блакитні кульки, як символ того, що дітям України потрібен мир і вони вірять у світле майбутнє своє та нашої держави.

ФОТОРЕПОРТАЖ






На правах реклами