Ми у Facebook
02.06.2015, 10:46

На Рівненщині пітбуль пошматував багатодітну матір

Ілюстративне фото

Трагічний випадок стався у Радивилові. Після низки укусів собаки жінці наклали близько 60 швів.
Того вечора Катерина йшла до хлiва, щоб нагодувати домашню птицю. Раптом з пiд'їзду двоповерхiвки вискочив скажений собака i напав на жiнку. Захищаючись вiд агресивної тварини, Катерина спробувала вiдiгнати її, але цим тiльки ще бiльше розлютила оскаженiлого пiтбуля.

Сусiди розповiдають, що тварина мертвою хваткою вп'ялася в нещасну. Навiть власниця чотирилапого з кiлькох спроб не змогла розiмкнути грiзнi щелепи. Довелося щосили втискати пальцi в очi пса, щоб у такий спосiб - больовим шоком - змусити тварину перестати шматувати жертву...

Що робити рівнянам, якщо стали жертвами безпритульних собак

Закривавлену Катерину доправили в райлiкарню. Їй дiагностували кусанi рани лiвої ноги та правої руки. Жiнцi наклали близько шiстдесяти швiв. Вiдомо, що власники пiтбуля - молода пара - винаймали житло в тому ж будинку, де живе потерпiла. На вулицю виходили переважно у вечiрню пору, щоб вигуляти собаку.

Не вiдомо, чи виявляла тварина ранiше таку агресiю до перехожих, однак пiсля кривавого нападу на жiнку власники забрали пса з орендованого житла. Адже у дворi проживають молодi сiм'ї з малими дiтьми.

У Рівному собака покусала дитину

"Власники пiтбуля компенсували потерпiлiй вартiсть її лiкування. Тому жiнка в письмовiй формi вiдмовилася вiд будь-яких претензiй до них", - повiдомила Оксана Шуляк, майор мiлiцiї.

Джерело: http://expres.ua





На правах реклами