Ми у Facebook
02.06.2015, 17:15

Рівненське агентство моделей "Панна" провело випускний вечір [Фото+Відео]

Феєричний вечір краси, талантів та позитивних емоцій подарували випускники модельного агентства "Панна" усім присутнім у залі МПК "Текстильник".
Випускники, які пройшли курс навчання в агентстві моделей "Панна", продемонстрували присутнім вміння триматися на сцені, дефілювати, а також найсмівіші ще і продемонстрували глядачам у залі свої творчі здібності.

ФОТО З ВИПУСКНОГО ВЕЧОРА У АГЕНТСТВІ МОДЕЛЕЙ "ПАННА"

Під час першого виходу глядачі змогли більше дізнатися про всіх випускників, де вони навчаються, які захоплення та мрії мають. У другому виході усі присутні з захопленням спостерігали за виходом у костюмах, які учасники створили власними руками.


ВІДЕО З ВИПУСКНОГО




Маленькі дівчатка були у сукнях з кульок, паперу та навіть сміттєвих пакетів. Старші ж постали в образах яскравих принцес, від яких просто не можна було відвести очей.

Серед 45 випускників був один сміливець-хлопець, який також закінчив навчання у "Панні". Саме Володимир Дзюбин отримав звання Mister Panna Model Style.

У фінальному виході випускниці були вдягнені у шикарні вечірні сукні і після цього відбулося нагородження усіх учасників дійства. За оплесками глядачів у залі було обрано трьох переможниць конкурсу.



ТАЛАНТИ, ВИХОДИ ДІВЧАТ - НА ВІДЕО

Звання Art Panna Model Style отримала Каріна Клочко. Mini Miss Panna Model Style за результатами глядацького голосування стала Ольга Грошовик. А титул Miss Panna Model Style здобула Яна Білик.

Випускники агентства моделей "Панна" - 2015

Крім того, спеціальну відзнаку за результатами голосування на сайті OGO.ua отримала також Яна Білик, адже саме за неї проголосувало найбільше відвідувачів OGO.ua.






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини