Ми у Facebook
02.06.2015, 20:00

Патрульну службу очолить доцент київського вишу (ДОСЬЄ)

Департаментом патрульної поліції України керуватиме кандидат наук, доцент кафедри адміністративного права Київського національного університету ім.Т.Шевченка, волонтер Георгій Зубко.
Кандидатуру Зубка вже затвердили у МВС. Серед основних вимог до кандидатів на посаду було українське громадянство, робота поза управлінською системою та відсутність партійного квитка, повідомляє Уніформ.

Рівненська журналістка провела ніч з міліціонерами [РЕПОРТАЖ]

Досьє: Генадій Зубко у 2007 році з відзнакою закінчив Академію внутрішніх справ України (м.Київ) за спеціальністю юрист-правознавець. З 2012 року викладає у КНУ ім.Т.Шевченка (курс “Адміністративне право”). Паралельно з 2012 по січень 2015 працював заступником директора “Київмістбуд”.
Навесні 2014 став координатором благодійної організації “Коло турботи”, яка активно допомагає учасникам АТО.

Також наприкінці 2014 заснував київську громадсько-політичну школу Caps, яка проводить лекції для громадських активістів.
До призначення на пост керівника патрульної служби працював генеральним директором компанії ТОВ ДЖИ-ПІ ГРУПП (працює у сфері нерухомості та продаж альтернативного палива).

Нагадаємо,що про реформу правоохоронних органів у МВС оголосили ще у січні.Відтоді й проводили набір нових працівників. Перший випуск поліціянтів очікується в червні. Лише після цього столична служба ДАІ буде розформована, а на її базі створена патрульна служба.





На правах реклами