Ми у Facebook
03.06.2015, 10:45

Подробиці затримання правоохоронців працівниками СБУ у Рівному

2 червня на вулиці Мельника працівники СБУ затримали міліцейську машину. Очевидці стверджували, що правоохоронця ловили на хабарі.
Прес-служба правоохоронних органів цю інформацію всіляко спростовувала, проте у Рівненській прокуратурі повідомили, що вночі дійсно затримали міліціянта.

У Рівному вночі СБУ затримали правоохоронців

Працівника УМВС України в області викрито на вимаганні та одержані неправомірної вигоди.

Вночі, 2 червня, капітан міліції вимагав та одержав від громадянки, яка є приватним підприємцем, грошові кошти у сумі 5000 гривень за вирішення
питання щодо непритягнення останньої до відповідальності, − повідомив заступник прокурора Рівненської області Андрій Боровик.

Правоохоронця затримано. Слідчим відділом прокуратури Рівненської області розпочато досудове розслідування за ч. 3 ст. 368 КК України (одержання неправомірної вигоди у значному розмірі, поєднаної з вимаганням).

З метою проведення першочергових слідчих дій залучено також працівників відділу внутрішньої безпеки УМВС України в області.

За вчинення вказаного злочину передбачена відповідальність у виді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права
обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох
років, з конфіскацією майна та зі спеціальною конфіскацією.





На правах реклами