Ми у Facebook
03.06.2015, 13:30

Маленькі красуні представлять Рівне у «Міні світ краси України 2015»

Зірковий склад вихованок торгової марки ARTmodels® представить Рівне та Рівненську область у фіналі Всеукраїнського фестивалю-конкурсу «Міні світ краси України 2015»!!!
Проект організовує дитяча модельна агенція Step by Step, з якою торгова марка ARTmodels® співпрацює вже понад 5 років.

«Вперше ми долучилися до такого масштабного і якісно організованого проекту у 2010 році, – пригадує Оксана Ігас, – тоді ж не тільки гарно представили наше місто, але й вразили організаторів рівнем підготовки учасниць з Рівного. Відтоді почалася наша і співпраця, і дружба».

Нагадаємо, що 2010 року Рівне на Проекті було представлене маленькою білявочкою Мартою Ярмолюк та старшою красунею Анастасією Проскурко, 14 років, яка привезла у Рівне головну корону у своїй віковій категорії. 2011 року за титули найкрасивіших та найталановитіших дівчаток України змагалися володарка титулу «Перлинка Рівного 2011» Аліна Прохонюк та вихованка ARTmodels® Олександра Мулевич. У 2012 році титул гран-прі у Рівне привезла Анастасія Сиротюк, а Дарія Ковтонюк вперше в історії самого проекту виборола одночасно два титули, один з яких – «Талант Фестивалю» – відтоді почали вручати як одну з головних нагород. 2013-го Рівне у фіналі представляли аж чотири красуні – фіналістки фестивалю «Перлинка Рівного» Ліна Корнійчук, Ангеліна Давидчик, Анастасія Чикалюк та сама «Перлинка Рівного 2012» Яна Поліщук, яка тоді вразила і глядачів, і зіркове журі своєю харизмою та повернулася до Рівного із перемогою у своїй віковій категорії.

Щороку конкурс «Міні світ краси України» проходить на надзвичайно високому рівні. Дівчатка отримують новий досвід, знаходять друзів з інших областей України, змінюються і вдосконалюються.

Цього року Рівне представляє зірковий склад:
Єва Остапчук – переможниця у номінації НІЖНІСТЬ Фестивалю Всеукраїнського проекту «Бурштинова корона. Найкрасивіші діти України 2014», володарка титулу «Срібний Янгол» Міжнародного конкурсу-казки «Різдвяний Янгол 2014», обличчя обкладинки нового випуску журналу ARTMODELS, вихованка Школи моделей ARTmodels®.



Софія Бороденко – володарка головної корони Фестивалю краси і талантів «Перлинка Рівного 2013», переможниця у номінаціях ВИШУКАНІСТЬ та ГЛЯДАЦЬКА СИМПАТІЯ Фестивалю Всеукраїнського проекту «Бурштинова корона. Найкрасивіші діти України 2014», модель Агентства ARTmodels®.



Валерія Борконюк – володарка ГРАН-ПРІ Обласного фестивалю краси і талантів «Перлинка Рівного 2014», лауреат двох других премій у номінаціях ПОДІУМНА МОДЕЛЬ та ФОТОМОДЕЛЬ Всеукраїнського конкурсу моделей TOP POINT, вихованка торгової марки ARTmodels®.



Анна Остапчук – Віце-Принцеса Країни 2014, переможниця інтернет-голосування (вперше!!!) Національного конкурсу краси і талантів «Принц та Принцеса країни 2014», володарка головної корони та переможниця у номінації «Перлинка Дружби» Обласного фестивалю краси і талантів «Перлинка Рівного 2014», переможниця у номінації «Перспективна модель» Міжнародного конкурсу моделей «TOP MODEL INT.», вихованка ШМ ARTmodels®.



Програма підготовки передбачає як репетиції, фотосесії та відеозйомки, так і різноманітні екскурсійні соціальні і благодійні заходи. Відучора наші красуні знаходяться у Чернівцях і вже активно готуються до фіналу, який відбудеться 8 червня.

Дякуємо усім за допомогу і щиро зичимо нашим красунечкам максимально проявити свої таланти і вроду, при цьому насолоджуючись кожною хвилиною підготовки!!!

Більше фото

Статті до теми:

«ПЕРЛИНКА РІВНОГО» запрошує дівчаток до участі у ювілейному проекті

Маленьких рівнянок запрошують стати учасниками Обласного фестивалю краси і талантів «ПЕРЛИНКА РІВНОГО 2015»

ВІДЕО - Маленькі учасниці співають гімн конкурсу "Перлинка Рівного-2014" [+Відео]





На правах реклами