Ми у Facebook
04.06.2015, 13:00

Колекції українських дизайнерів покажуть у Чикаго

21 червня в Чикаго (штат Іліноїс, США) відбудеться «Ukrainian Fashion Show 2015» - це щорічний показ колекцій українських дизайнерів у США, який організовується креативною агенцією «UaModna».
Це вже третій показ українських дизайнерів в Чикаго, головна ціль якого представити роботи українських дизайнерів/брендів американському колу клієнтів, а також найбільшій українській діаспорі в Америці.

Цьогорічна локація заходу - Ukrainian Institute of Modern Art, яка вміщає до 400 осіб і оформлена вишуканими предметами мистецтва. Шоу презентує нові українські імена у фешн індустрії.

Куди подіти сукню після випускного

Свою участь уже підтвердили:

Альона Сереброва (Київ) – українська дизайнерка, учасниця Ukrainian Fashion Week, «Volvo-Неделя моды в Москве», постійна учасниця Салону WHO'S NEXT Prêt-à-Porter Paris. Український бренд «Serebrova» представлений не тільки в Україні, але також у бутіках Європи та Азії.

Анастасія Іванова (Київ) – українська дизайнерка, власниця бренду «Nai Lu-na by Anastasiya Ivanova», випускниця найпрестижнішої школи дизайну в світі - Instituto Marangoni Paris, постійна учасниця Ukrainian Fashion Week.

Наталія Коваль (Нью-Йорк) - українська дизайнерка, студентка Нью-Йоркського інституту моди і технологій, її сукню вдягнула перша леді США Мішель Обама під час семінару моди Fashion Education Workshop.

Лєна Васенко (Івано-Франківськ) – український дизайнер-модельєр, шила сукні для Анни Заячківської («Міс Україна 2013») для конкурсу «Міс світу 2013».

«Синій Льон» (Дніпропетровськ) – український бренд одягу, спеціалізується на пошитті українських традиційних тканинних виробів. За 10 років роботи «Синій льон» був відзначений безліччю нагород і сертифікатів.

Модний образ на випускний 2015 року в Рівному

Фото та відеозвіти, а також постійні оновлення події можна переглянути на офіційній Facebook сторінці заходу та сайті «UaModna».





На правах реклами