Ми у Facebook
05.06.2015, 19:00

Реальна можливість для студентів отримати роботу в провідних компаніях Рівного

Саме таку можливість дає студентам 3-5 курсів вищих навчальних закладів Рівненщини участь у бізнес-грі "Smart Challenge"!
За підтримки групи Компаній "Реноме", компаній "Ескада-М", "КТС" та "Домова служба" 6 червня у Рівному бізнес-спільнота “Smart People” організовує студентський чемпіонат з вирішення бізнес-кейсів.

Мета цього проекту - виявити талановиту молодь та дати їй можливості для самореалізації, насамперед — у компаніях-партнерах проекту. Учасники чемпіонату розв'язуватимуть кейси - певні економічні, соціальні чи бізнес-ситуації в компаніях, які потребують вирішення. Щоб розв'язати бізнес-кейс, командам-учасницям потрібно буде вивчити ситуацію, з'ясувати суть проблеми, запропонувати рішення й аргументувати його.

Експерти-представники компаній-партнерів проекту шляхом голосування оберуть три найкращі команди та нагородять їх. Автори кращого рішення отримають запрошення на ділову вечерю з власниками компаній-партнерів проекту, сертифікати на цінні подарунки, екскурсії в офіси компаній-партнерів, запрошення на інтерв'ю від HR-ів компаній-партнерів та можливість стажування у команді бізнес-спільноти “Smart People”.

Детальніше із змістом проекту можна ознайомитися за посиланням.

До участі запрошуються студенти 3-5 курсів. Для участі в чемпіонаті вони мають зареєструватися.

До теми:

Володимир Павелко: «Лідерство – це стиль мислення, що втілюється в конкретні дії!»

Відгуки управлінців Західної України про навчальну програму KMBS і Smart People у Рівному - "Школу управління продажем" Михайла Винницького





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ