Ми у Facebook
05.06.2015, 15:45

Обдарованим школярам Рівненщини вручили “Золоті зернятка” [+Фото]

Сонячного червневого дня у районному Будинку культури відбулось традиційне, вже ХІІ свято вшанування обдарованих дітей та їх наставників «Земля, де сходить юних дарувань зоря».
Є ким пишатися. Є потужний потенціал творчої та обдарованої молоді у закладах освіти Дубенського району. За підсумками результативної участі в олімпіадах з навчальних предметів, конкурсах-захистах науково дослідницьких та творчих проектів, конкурсах та змаганнях екологічного, мистецького, спортивно-туристичного напрямків у 2014-2015 навчальному році почесну відзнаку «Золоте зернятко» отримали 137 вихованців загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів та 4 капітани команд. Подарунками та грошовими преміями від відділу освіти, ради Дубенської районної організації профспілки працівників освіти і науки України відзначені й 58 педагогів за результативність у роботі з обдарованою учнівською молоддю та особистий внесок у піднесення іміджу Дубенського району.

Головні культурно-мистецькі події Рівного 1 - 7 червня



Колекції українських дизайнерів покажуть у Чикаго

Окрасою свята стали виступи юних талантів – вихованців Варковицької гімназії, Студянської, Княгининської, Майданської, Іваннівської загальноосвітніх шкіл, танцювальний колективи “Україночка” та “Наталонька”.






На правах реклами