Ми у Facebook
05.06.2015, 18:45

Аматорський Чемпіонат України: Алієв в Оржеві обіграв ОДЕК [Фото+Відео]

У поєдинку останнього туру першого групового етапу Чемпіонату України з футболу серед аматорських команд оржівський ОДЕК вдома крупно поступився «Руху» із Винників, в складі якого виступає екс-динамівець Олександр Алієв. На рахунку останнього – гол та асист у грі проти оржівців.
Сама гра мала важливе турнірне значення – у випадку виграшу ОДЕК міг вийти до другого етапу з першого місця у своїй групі. А от у випадку поразки оржівському клубу взагалі «світив» лише третій щабель у турнірці, щоправда, теж прохідний.

Перший м'яч у поєдинку провів Олександр Алієв, майстерно виконавши штрафний удар метрів із 25-и, після якого шкіряну куля опустилася точно під дальню бокову стійку. Почин свого партнера у другому таймі «дублем» підтримав Олег Шептицький. А першому випадку він вразив порожні ворота, які необачно полишив Юрій Кособуцький, а в другому замкнув передачу Алієва з кутового.

Як результат, поразка 0:3 у грі проти «Руху» та виграш ФК «Вінниця» у Львові 4:1 відкинула оржівців на третє місце у підсумковій турнірній таблиці групи 1.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Аматорський Чемпіонат України: ОДЕК здобув нічию у Вінниці

Аматорський Чемпіонат України: ОДЕК привіз нічию із Винників

Перша частина групового етапу чемпіонату України 2015 р.
VI тур. 3 червня (середа). Група 1.

ОДЕК (Оржів) — «Рух» (Винники) — 0:3 (0:1)
18.25. Стадіон ОДЕК
1000 глядачів

«Опір» (Львів) — ФК «Вінниця» — 1:4 (0:4)
16.30. Стадіон СКА
150 глядачів










Більше фотографій (автор - Катерина Сорока).






На правах реклами