Ми у Facebook
05.06.2015, 20:45

Модне взуття літа-2015: топ-6 варіантів

Літо-2015 представляє величезну кількість оригінальних і унікальних моделей взуття. Жінкам в цьому сезоні належить ознайомитися з багатьма варіаціями кокетливих босоніжок, елегантних туфель і яскравих шльопанців.
Уподобання у виборі одягу та взуття у кожної жінки різні, але існують певні загальні тенденції взуття, які приваблюють багатьох своєю красою та оригінальністю:

1. Взуття з шнурівками
Босоніжки зі шнурівкою знову входять в список модних тенденцій, з ними ж повертаються і виблискуючі моделі в сріблястих і золотистих тонах, а також у нових блакитних і бордових відтінках.



2. Широкий каблук
Яскраве взуття на широких підборах або на високій плетеній танкетці підійдуть до будь-якого вбрання. Нововведенням цього сезону стали босоніжки на масивній товстій підошві з натяком на спортивний стиль, які дуже зручні і сучасні.



3. Витягнуті шкарпетки
Елегантним леді пропонують чарівні туфлі в пастельній гамі, доповнені бантиком на носку, або у щиколотки. Дуже витончено і зі смаком виглядають туфлі з витягнутим носком і тонким ремінцем на щиколотці - класична і стримана модель.



4. Шкіра рептилій
Вечірні варіанти в цьому сезоні запропоновані в ефектній фактурній шкірі рептилій і металевих урочистих кольорах, які відмінно доповнюють шикарні сукні і строгі костюми.



5. Плетена або пробчата танкетка
Шльопанці на високій пробчатій танкетці відмінно замінюють босоніжки. Прикрашені ремінцями, декоративними квітами і палітурками, такі вироби виглядають дуже симпатично і стильно. Для більш консервативних дівчат представлені моделі з натуральної шкіри з закритим носком на широкому стійкому каблуку.



6. Пляжне взуття на плоскій підошві
Пляжне взуття також має багато цікавих варіантів: яскраві моделі з контрастним об'ємним декором, шльопанці в курортних синьо-білих кольорах і навіть в'єтнамки з тваринними оздобленнями.



Статті до теми:

Як правильно розрахувати висоту підборів?

Які джинси обрати: модні тренди літо-2015

Модні тенденції для жіночих образів: літо-2015





На правах реклами