Ми у Facebook
07.06.2015, 10:00

Рівненського спортсмена відправлять на Олімпійські ігри

Олег Омельчук виборов ліцензію по кульовій стрільбі на право участі в чергових Олімпійських іграх 2016 року в Ріо-де-Жанейро (Бразилія).
Про це повідомив директор Обласної школи вищої спортивної майстерності Леонід Камлочук під час засідання постійної комісії з питань молодіжної політики, фізичної культури і спорту.

Керівник закладу запевнив депутатів, що іще кілька вихованців закладу отримають ліцензії на право участі в Олімпійських іграх, адже процес формування олімпійської збірної команди України лише розпочався, а рівненські спортсмени мають значний потенціал та можливості в інших видах спорту.

Рівненщина – третя за кількістю нагород, здобутих на юнацьких олімпійських іграх

Нагадаємо, що минулого року в школі підготовлено 10 майстрів спорту, 4 майстра спорту України міжнародного класу та один Заслужений майстер спорту. Рівненські спортсмени також приймали участь в зимових Олімпійських іграх в м.Сочі, де завоювали 15 та 16 місця, в ІІ юнацьких Олімпійських іграх в м.Нанкін та у чемпіонатах Європи.

Рівненські спортсмени на міжнародних змаганнях встановили 10 рекордів

Водночас, для належної підготовки спортсменів вищих категорій до змагань необхідні додаткові асигнування. Тому депутатів просять виділити на ці цілі 142500 грн.

Остаточне ж рішення буде прийняте за результатами голосування на пленарному засіданні сесії облради 12 червня.





На правах реклами