Ми у Facebook
08.06.2015, 10:35

Програма "Думки вголос": перший ювілей [+Відео]

Цього тижня у Рівному відбудеться зйомка вже десятої програми "Думки вголос", де ведучий Віталій Голубєв спілкується з відомими рівнянами, яким є що сказати вголос про події в Рівному, області, Україні в цілому. Пропонуємо вам переглянути попередні випуски програми, дізнатись більше про її гостей!
Перший випуск програми "Думки вголос" вийшов на початку квітня. Співрозмовником Віталія Голубєва став головний "будівельний ревізор" Рівного, відомий громадський активіст, а нині - начальник Державної архітектурно-будівельної інспекції в Рівненській області Ігор Мічуда.

Гостроту розмови підтримали в наступних випусках "Думок вголос" і такі відомі рівняни як депутат обласної ради Віктор Кривун, лідер "Правого сектору" Рівненщини Роман Коваль, відомий громадський діяч, голова Громадської ради при УМВСУ в Рівненській області Олександр Зайчук.

Серед гостей наступних випусків - чимало медиків: це і головний лікар Рівненського обласного перинатального центру Вікторія Єнікеєва, і головний лікар обласної дитячої лікарні Віталій Бойко, і обласний дитячий кардіоревматолог, лідер Радикальної партії Олега Ляшка на Рівненщині Оксана Лозова.

Про проблеми освіти Віталій Голубєв поспілкувався у програмі "Думки вголос" із ректором Національного університету "Острозька академія" Ігорем Пасічником. А депутат Рівнеради Олександр Нестерук розповів ведучому та глядачам про благоустрій дендропарку "Хімік" на мікрорайоні "Ювілейний", яким не пеший рік опікується обранець рівнян.

Хто стане десятим гостем програми "Думки вголос" - дізнаєтесь вже цього тижня! А поки що - переглядайте випуски, які вже вийшли в ефір.

Нагадаємо, що "Думки вголос" - це мультимедійний проект Видавничого дому "ОГО": розмова ведучого Віталія Голубєва з гостем виходить у двох форматах: текст і відео, причому як в інтернеті - на порталі OGO.ua - так і в друкованому вигляді - на сторінках тижневика "ОГО".

До зустрічі в програмі "Думки вголос"!





На правах реклами