Ми у Facebook
08.06.2015, 11:30

На Рівненщині військовослужбовець прострелив ногу дівчині

Вчора, 7 червня близько 20 години з обласної клінічної лікарні повідомили, що із зони відпочинку поблизу села Бичаль Рівненського району доставлена 22-річна дівчина з вогнепальним пораненням стопи.
Міліціонери негайно виїхали на місце події та встановили, що дівчина відпочивала разом з військовослужбовцями військової частини Маріуполя.

41-річний майор ЗСУ Руслан та 47-річний старшина ЗСУ Сергій приїхали на Рівненщину за мобілізованими. Чоловіки на вихідні поїхали до озера, де познайомились з місцевими жителями й разом відпочивали.

На Рівненщині затримали осіб зі зброєю та боєприпасами

Майор Збройних Сил України мав при собі табельну вогнепальну зброю. Дівчина попросила стрілити вгору з пістолета. Коли військовослужбовець перевіряв наявність патрона в патроннику, з невідомих поки причин, стався постріл. Куля влучила в ногу Анастасії, в результаті чого вона отримала наскрізне вогнепальне поранення правої стопи.

У електричці Рівного п'яний чоловік побив бригадира

За попередньою кваліфікацією частини 1 статті 128 Кримінального кодексу України (необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження) відкрито кримінальне провадження, — зазначив т.в.о. начальника Рівненського РВ УМВС України в Рівненській області Валерій Серветник. — Міліціонери вилучили табельну вогнепальну зброю для проведення балістичної експертизи.

Правоохоронці освідчили чоловіків на стан алкогольного сп’яніння. У Руслана алкотестер показав 1,12 проміле, а у Сергія — 1,93. Військовослужбовці доставлені в Рівненський районний відділ міліції для проведення слідчих дій та встановлення всіх обставин події, Руслан визнав свою вину, повідомили у прес-службі  СЗГ УМВС України в Рівненській області.

ВІДЕО: у Рівному невідомі взяли в заручники дітей

Медики прооперували дівчину, її життю та здоров’ю нічого не загрожує.
Для проведення подальшого досудового розслідування матеріали кримінального провадження будуть скеровані до військової прокуратури.





На правах реклами