Ми у Facebook
08.06.2015, 11:56

У Рівному пройшов чемпіонат із вирішення бізнес-кейсів "Smart Challenge"

6 червня на базі Національного університету водного господарства і природокористування пройшов перший чемпіонат з вирішення бізнес-кейсів "Smart Challenge", який організувала для активної молоді Рівного бізнес-спільнота "Smart People" спільно з компаніями "Реноме", "Ескада-М", КТС і "Домова служба".
У чемпіонаті брали участь сім команд - з НУВГП, РДГУ та Рівненського державного аграрного коледжу. Понад 30 молодих і амбітних талантів розв'язували реальний кейс компанії "Реноме".

Організатори проекту мали на меті виявити талановиту молодь та дати їй можливості для самореалізації, насамперед — у компаніях-партнерах проекту. Для цього учасникам чемпіонату й запропонували розв'язати кейс - реальну ситуацію в компанії, яка потребувала вирішення. Щоб розв'язати бізнес-кейс, командам-учасницям потрібно було вивчити ситуацію, з'ясувати суть проблеми, запропонувати рішення й аргументувати його. А експерти-представники компаній-партнерів проекту шляхом голосування обрали три найкращі команди та нагородили їх.

За підсумками інтелектуальних змагань, перше місце виборола команда НУВГП "GreenКИ". ІІ місце - команда Рівненського державного аграрного коледжу "Квадрант". ІІІ місце - команда НУВГП "Пельмені".

Серед найцінніших можливостей для учасників - бізнес-ланч із генеральним директором групи компаній "Реноме", запрошення на інтерв'ю й екскурсії в офіси компаній "Реноме" та "Ескада-М" і корпоративне навчання від КТС.

Організатори вже починають готувати новий сезон Smart Challenge, адже перший чемпіонат, за відгуками учасників, виявився надзвичайно вдалим стартом. Цілком імовірно, що для багатьох учасників він стане стартом і до майбутньої успішної кар'єри в провідних компаніях Рівного!







До теми:

Володимир Павелко: «Лідерство – це стиль мислення, що втілюється в конкретні дії!»

Відгуки управлінців Західної України про навчальну програму KMBS і Smart People у Рівному - "Школу управління продажем" Михайла Винницького





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ