Ми у Facebook
08.06.2015, 16:00

Волинський міліціонер загинув від пострілу в голову

З'явились подробиці вбивства волинського працівника ДАІ.
Сьогодні зранку на Волині застрелився працівник з обслуговування стаціонарного поста №1 УДАІ УМВС України у Волинській області Володимир Опейда.

Місцеві ЗМІ повідомляють, що після перезмінки він зайшов у туалет, після чого пролунав вистріл. Співробітники одразу кинулися до нього, проте він був уже мертвий.

На Волині працівник ДАІ застрелився на роботі

За попередньою інформацією, правоохоронець вистрілив собі у голову.
На місці події працюють слідчо-оперативні групи ківерцівського райвідділу та УМВС, експерти-криміналісти Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС України у Волинській області, – повідомив перший заступник начальника УМВС в області Анатолій Петрушин.

«Нині розглядаємо дві основні версії: самогубство або необережне поводження із табельною вогнепальною зброєю», – підсумував Анатолій Петрушин.

За чутками колег, він близько місяця ходив у стані стресу. Наразі здійснюється перевірка з метою з’ясування причин і обставин смерті працівника міліції.

Загиблий – старший прапорщик міліції, в органах внутрішніх справ – із 1996 року. За місцем служби характеризувався виключно як сумлінний працівник. У жовтні 2014 року протягом 30-ти діб ніс службу у зоні проведення антитерористичної операції.





На правах реклами