Ми у Facebook
09.06.2015, 09:30

Шахрай з Рівненщини обманув волонтера на 66 тис. грн

Свою оборудку 38-річний засуджений "провернув" під час перебування в місцях позбавлення волі на території Рівненської області
У Вінницькій області завершено досудове слідство та направлено обвинувальний акт до суду в кримінальному провадженні, відкритому за фактом вчинення шахрайських дій мешканцем Рівненської області.

Підозрюваний привласнив 66 тисяч гривень київського волонтера.

38-річний засуджений протягом серпня-вересня 2014 року шляхом обману по телефону заволодів коштами в сумі 66 тисяч гривень у київського волонтера. Свою оборудку засуджений за грабіж "провернув" під час перебування у місцях позбавлення волі на території Рівненської області, інформує СЗГ УМВС України у Вінницькій області.

Підозрюваний представлявся по телефону заступником командира полку спецпризначенців, які несуть службу в зоні АТО, та просив матеріальної допомоги начебто для закупівлі паливно-мастильних матеріалів. У результаті на рахунок, який продиктував шахрай, волонтер перерахував 66 тисяч гривень.

Вінницькі міліціонери затримали чоловіка, який у Вінниці знімав вказані кошти з банкоматів. Як з’ясувало слідство, він робив це на прохання підозрюваного та не знав про їх походження. Привласнену суму зловмисник витратив на власні потреби.

Підозрюваному загрожує до трьох років ув’язнення згідно ч.2 ст.190 КК України (шахрайство).







На правах реклами