Ми у Facebook
09.06.2015, 16:15

На місці пожежі під Києвом евакуюють дітей та військову базу

Є серйозна небезпека, і саме тому поруч зі мною перебуває міністр оборони. В 50 метрах від кордону пожежі знаходиться військова частина, де є бойовий арсенал. Уже з учорашнього дня почалася евакуація арсеналу, який знаходиться на цій території, але цей процес триває,
— повідомив секретар РНБО Олександр Турчинов.
Керівництво нафтобази біля Василькова не виключає, що причиною займання резервуарів міг стати терористичний акт.

За матеріалами інтернет-видань коротко іфнормуємо Вас про події під Києвом.

Від другої години у Василькові розпочалося тимчасове відселення громадян з 2-км зони від межі пожежі. “У разі необхідності буде здійснюватися відселення людей з 10-км зони. Наразі розпочалася локалізація пожежі. Для нарощування сил та засобів залучено рятувальників з Житомирської, Черкаської, Чернігівської областей, які наразі здійснюють моніторинг ситуації. Основні зусилля спрямовані на недопущення поширення вогню в бік військової частини, що розташована в 50 метрах від межі пожежі”— повідомив голова ДСНС Микола Чечоткін.

ВІДЕО з місця події - Як під Києвом палає нафтобаза

Загоряння з нафтобази перекинулося на ліс, під загрозою військовий аеродром. А тим часом у лікарні поблизу місця події медики приймають усіх постраждалих.

У центрі Рівного пожежа

Потік людей не зупиняється, багато пацієнтів у дуже важкому стані, серед них є 4 важких (90% опіків). Приймальне відділення Васильківської ЦРЛ потребує допомоги, а також ліків та перев’язочних матеріалів. Також медикам потрібна кров для постраждалих.

Нагадаємо, що вчора ввечері розпочалась пожежа на нафтобазі у селищі міського типу Глеваха, що поблизу Василькова. Пожежники досі не можуть справитися з величезними клубами полум'я та диму. У результаті аварії є жертви.





На правах реклами