Ми у Facebook
09.06.2015, 19:45

У рівненській школі відзначали День патріота парадом вишиванок [+Фото]

В дитинстві відкриваєш материк,
котрий назветься потім — Батьківщина.
Л. Костенко
Патріотизм – це любов до своєї Батьківщини. Ці почуття до рідної держави, українського народу потрібно виховувати ще змалку, щоб діти виростали свідомими гідними громадянами України. Вихованці та педагоги пришкільного табору «Усмішка» Рівненського НВК № 2 «Школа-Ліцей» 08 червня 2015 року відзначили День патріота. З піднесеним настроєм усі прийшли до школи у вишиванках, демонструючи яскравий колорит національного орнаменту.

Рівненські ліцеїсти зустрілися з воїнами АТО



Довгоочікуваний та символічний момент Дня патріота – флеш-моб «Парад вишиванок». Кожен загін мав можливість вийти на сцену під красиву українську пісню та, дефілюючи, презентувати елементи народного танцю та оригінальне вишите вбрання. Дівчатка заплели у волосся жовто-блакитні стрічечки й прикрасили голівки віночками, а дехто з хлопчиків мали справжні солом’яні брилі. Діти намагалися відтворити автентичність народного убору, тому що одяг інколи вказує, якими ми є, а іноді й вказує на нашу активну життєву позицію.



Учні Рівненського НВК №2 "Школа-Ліцей" долучилися до флеш-мобу [+Фото]

Урочиста хода у вишиванках справила на дітей незабутнє враження. На обличчі у малечі сяяли іскристі посмішки, а патріотичний дух, який панує у таборі, сьогодні набув найвищого піднесення.



Більше фото

Автор: Гребенюк О.М., педагог-організатор





На правах реклами