Ми у Facebook
11.06.2015, 08:15

Дівчинка з Рівненщини стала переможницею конкурсу від МВС

У Центрі культури і мистецтв МВС України підвели підсумки Всеукраїнського дитячого творчого конкурсу «Молоде покоління за безпеку дорожнього руху» під час якого було нагороджено дівчинку з Рівненщини.
Два місяці тому у МВС оголосили Всеукраїнський дитячий творчий конкурс під назвою «Молоде покоління за безпеку дорожнього руху!». Державтоінспекція проводить такий захід вже більше десяти років поспіль. У ньому із задоволенням приймають участь як зовсім маленькі учасники дорожнього руху, так і підлітки. Вік конкурсантів становить від п’яти до сімнадцяти років.
Щороку на конкурс надсилають більше 10 тисяч найкращих творчих робіт учасників. Через свої роботи діти передають свої сподівання на безпечне майбутнє, демонструють креативність, патріотизм та оригінальність при висвітленні ідеї безпечної поведінки на дорозі.

Де можна здобути освіту міліціонера

Цьогоріч перемогу у заході вдалось вибороти й представниці Рівненщини. 16-річна Іванна Сінькевич, вихованка НВК ім. Т.Г. Шевченка міста Сарни, була нагороджена спеціальним призом від відомчого журналу «Зустрічна смуга».

На Рівненщині діти писатимуть листи міліціонерами

Переможців конкурсу привітала перший заступник міністра внутрішніх справ України Ека Згуладзе, яка наголосила на тому, що проведення таких заходів має важливе значення, адже це своєрідна форма виховання молодого покоління щодо важливості неухильного дотримання вимог Правил дорожнього руху.





На правах реклами