Ми у Facebook
11.06.2015, 07:45

Гороскоп на 11 червня: найцікавіше – сам процес

Потужний день, особливо його перша половина. Щоправда, конкретних результатів може виявитись небагато. Але сам процес сподобається. Ввечері варто трохи розслабитися, відпочити у приємній атмосфері. У складній ситуації зверніться за допомогою до друзів.
Астрологічний прогноз: 11 червня 2015, четвер.

24 місячна доба. Місяць у знаку Овна (четверта чверть, спадає). Сонце у знаку Близнюків.

Чудово: бути чесним, щирим, справедливим, об’єктивним до себе та інших; приймати чіткі, обдумані рішення; фізично працювати, займатися спортом, будівництвом, ремонтом, домом, господарством; спілкуватися з особами протилежної статі; влаштовувати особисте життя.

Добре: працювати за планом; займатися добре знайомими справами, тим, що найкраще виходить і найбільше подобається; зміцнювати подружні стосунки; влаштовувати любовні побачення.

Не рекомендується: позичати великі гроші; вирушати в далеку подорож; знайомитися на вулиці, по телефону і в соцмережах; розмовляти на спірні, слизькі теми; судитися; стригтися.

Обережно! Уникайте будь-яких конфліктів, чоловічої агресії, добре розраховуйте свої сили та можливості. Не ображайте слабших. Не обурюйтесь, якщо дізнаєтесь про себе щось нове і не дуже приємне.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Гороскоп на тиждень 8 – 15 червня
Найкращі дні 2015 року - астрологічний календар
Західний гороскоп на 2015 рік для знаків зодіаку
Червень 2015: найкращі дні та несприятливі години
Любовний гороскоп на 2015 рік
Ежедневный лунный гороскоп покупок





На правах реклами