Ми у Facebook
11.06.2015, 09:15

На Рівненщині пограбували млин

Житель одного із сіл Радивилівського району та його спільник із Закарпатської області обікрали млин в селі Острів, завдавши збитків на суму майже п’ять тисяч гривень.
До чергової частини Радивилівського районного відділу міліції надійшло повідомлення про крадіжку з сільського млина електродвигуна, потужністю 15 кВт.

Прибувши на виклик, слідчо-оперативна група з’ясувала, що зловмисники потрапили усередину, зірвавши навісний замок на вхідних дверях.
За отриманою оперативною інформацією працівники карного розшуку протягом доби викрили осіб, причетних до крадіжки. Один із них уже раніше судимий за незаконне зберігання наркотиків 22-річний мешканець району, а другий — 28-річний приятель із Сваляви Закарпатської області.

Чоловіки для здійснення своїх злодіянь винаймали будинок. Там правоохоронці і виявили незаперечний доказ їхньої вини - металеві деталі розібраного двигуна. Частину з них молодики продали, а решту – не встигли. Для дачі показів міліціонери запросили їх до райвідділу міліції.

Винуватцям загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Досудове розслідування триває.

Оксана ШУЛЯК,
Радивилівський РВ УМВС
України в Рівненській області

Читати також:

ВІДЕО: на Рівненщині військовий прострелив дівчині ногу

ВІДЕО: у Дубно ледь не підірвалася нафтобаза

ВІДЕО: на Рівненщині вантажівка переїхала дитину





На правах реклами