Ми у Facebook
11.06.2015, 12:30

Ситуація у зоні АТО станом на середу, 10 червня (ІНФОГРАФІКА)

На 29-му блокпосту, що на автодорозі Бахмутка у Луганській області, внаслідок бойових дій є поранені й один загиблий військовий.
Бойові дії ведуться на трьох напрямках східної України.

На Маріупольському напрямку бойові дії не припинялися в с. Широкине, де противник активізувався у другій половині дня й активно застосовував важке озброєння (152-мм гармати, установки «Град-П»).

На Донецькому напрямку знову було гаряче поблизу Донецького аеропорту. Крім активно застосовуваних гармат і мінометів, пртивник підтягнув до лінії зіткнення БПМ і танки. В Адміністрації Президента додають: вогонь по позиціях сил АТО ведеться не лише поруч із лінією зіткнення, але й у глибині тилу – за 5-10 км від фронту, що дає підстави припускати, що супротивник використовує заборонену Мінськими домовленостями крупнокаліберну артилерію, повідомляє портал “Слово і діло”.

На Луганському напрямку найнапруженіше було в районі Золотого і Попасної: там сепаратисти вели масований мінометний вогонь, що пошкодив лініє електропередач.



Також голова Луганської військово-цивільної адміністрації Геннадій Москаль повідомив про смерть одного бійця АТО.

"Учора (10.06) після обіду блокпост обстріляли спочатку з підствольних гранатометів та автоматичної зброї, а увечері – о 18 та 20-й годині – з мінометів 80 та 120 калібру. Вогонь вівся з боку сусідніх Жолобка (окупований російськими регулярними військами) та Донецького (тут закріпилися бойовики так званої "лнр")", — розповів Москаль.





На правах реклами