Ми у Facebook
13.06.2015, 11:00

Рівненщина: у Дубровиці зустрічали бійців АТО [+Фото]

Бійці відділу прикордонної служби «Дубровиця» Луцького прикордонного загону, які протягом трьох місяців виконували завдання у зоні проведення антитерористичної операції, прибули у Дубровицю.
На майдані Злагоди у м. Дубровиця 11 червня зустрічали героїв-прикордонників зі сльозами на очах рідні, близькі та просто небайдужі односельчани.





Спочатку бійці прибули до Луцька в складі Луцького прикордонного загону, де на залізничному вокзалі їх зустріли рідні, друзі та бойові побратими.



Як повідомив заступник начальника Луцького прикордонного загону підполковник Олександр Мартинюк, бійці перебували в зоні АТО з березня, зараз вони прибули до місця розташування Луцького прикордонного загону у рамках планової ротації. На заміну їм вибули військовослужбовці інших прикордонних загонів, тож луцькі прикордонники отримають планові відпустки, після чого буде сформовано новий підрозділ, який вибуватиме на схід.





Він зауважив, що підрозділ повернувся без втрат, поранених серед бійців немає, усі вони виконали поставлені завдання на відмінно.



Низку військовослужбовців нагородили від імені голови Державної прикордонної служби, а декого нагородили державними нагородами.



Повідомляють на сайті Дубровицької РДА

Статті до теми:

Священики Рівненської єпархії УПЦ збирають допомогу для військових у зоні АТО

На Рівненщині до армії призвали 496 чоловіків

У зоні АТО помер Герой з Рівненщини





На правах реклами