Ми у Facebook
15.06.2015, 16:15

Рівненщина: у колонію перекидав “передачки”

Працівники Катеринівської виправної колонії, що на Рівненщині, затримали громадянина, який намагався здійснити перекид заборонених предметів на територію установи.
Днями, під час проведення оперативно-розшукових заходів по перекриттю каналів надходження заборонених предметів до зони, що охороняється, біля маскувальної огорожі Катеринівської виправної колонії управління ДПтС України було помічено та затримано громадянина, котрий намагався перекинути на територію охороняємої зони невідомий предмет.

Засудженим передали наркотики у запальничці

«Про дане затримання було повідомлено працівників Сарненського РВ УМВС України в Рівненській області. По прибуттю слідчо-оперативної групи, в присутності понятих затриманий громадянин був доглянутий. В кишені сорочки було виявлено та вилучено згорток овальної форми обмотаний клейкою стрічкою синього кольору, в якому знаходився медичний блістер з надписом «SUBUTEX» та частина таблетки овальної форми білого кольору невідомого походження», - розповідає начальник Катеринівської ВК Валентин Дорошко.

Рівне: ув’язнений привіз наркотики... із суду [+Фото]

По даному факту Сарненським РВ УМВС України в Рівненській області проводиться перевірка. Речовину направлено на експертизу.





На правах реклами