Ми у Facebook
15.06.2015, 17:45

На Рівненщину прийшло Олімпійське літо [+Фото]

У селі Кустин Рівненського району провели Перший тур спортивно-масового фестивалю «Олімпійське літо». Сам захід відбувся у дитячому санаторно-оздоровчому комплексі «Електронік-Рівне» і співпав з відкриттям перших Європейських ігор у столиці Азербайджану – Баку.
Діти, які відпочивають у дитячому таборі, взяли участь у різноманітних спортивних естафетах та конкурсах.

Юні олімпійці разом з організаторами свята - обласним центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та Відділенням Національного олімпійського комітету України у Рівненській області, переглянули разом церемонію відкриття змагань у місті Баку. В них братимуть участь і семеро спортсменів з Рівненщини.

Право підняти Державний та Олімпійський прапори учасники надали капітанам загонових команд, сформованих для участі у стартах першого туру «Олімпійського літа».

У рамках фестивалю діти змагалися в командних змаганнях «Футбол», «Баскетбол», «Волейбол», «Фітбол». А в індивідуальних конкурсах вони демонстрували свою вправність у володінні скакалкою, набиванні футбольного м’яча та влучність у накиданні кілець на піраміди.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

На Володимиреччині освітяни позмагалися у спортивному туризмі

У Рівному відбувся перший тур спортивного фестивалю серед членів ОСББ

Переможцям та призерам стартів «Олімпійського літа» дісталися призи, дипломи та атрибутика від Відділення Національного олімпійського комітету України в Рівненській області.














На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ