Ми у Facebook
16.06.2015, 09:00

Фестивалі літа-2015

Які фестивалі можна відвідати літом цього року.
“Країна мрій” (Пирогово, Київ)

Цього роеку фест пройде у Національному музеї народної архітектури та побуту України. На фестивалі функціонуватимуть шість майданчиків, у тому числі один з них буде відповідати за новинку фесту – фестиваль повітряних куль “Монгольферія”! Фестиваль також включає в себе ярмарку виробів народного мистецтва книжковий ярмарок, майстер-класи народних ремесел тощо.

Виступати: Воплі Відоплясова, БУМБОКС, ТНМК, ONUKA, Мотор’ролла, Піккардійська Терція, Орест Лютий, Жадан та Собаки, АтмАсфера, Правиця, Cepasa та інші.
Вартість квитків: 50-400 грн.

ALFA JAZZ FEST (Львів) 25-29 червня

В рамках фестивалю проходять майстер-класи відомих джазових музикантів та джем-сешени за участю джазових музикантів у нічних клубах міста.

“ФАЙНЕ МІСТО” (територія міжнародного аеропорту “Тернопіль”, Тернопіль) 3-5 липня

Цього року "Файне місто" триватиме три дні.

Виконавці: БУМБОКС, BRUTTO (Білорусь-Україна),The HARDKISS, Los Colorados, РОЛЛІКС, Jinjer, Sciana (Білорусь), Scratch The Floor (Грузія), Braincoats (Швеція), Один в каное, Vivienne Mort та інші.
Вартість квитків: від 460 грн.

Фестиваль фарб ХОЛІ CОLOR FESTIVAL UKRAINE (Льодовий стадіон, Київ)
11 липня о 14:00

Індійський фестиваль, який освоївся на київських просторах, буде протягом дня розфарбовувати всіх учасників в ході боїв фарбами. Також будуть розписування мехенді та майстер-класи індійських танців.

Вартість: від 100 грн. + купівля фарби

БАНДЕРШТАТ–2015
(Луцьк) 31 липня – 2 серпня

Всеукраїнський фестиваль української альтернативної музики. Цього року фестиваль відбуватиметься у Луцьку на території Парку культури та відпочинку імені Лесі Українки (іподром).

Виконавці: Onuka, O.Torvald, РОЛЛІКС, Тартак, Карна, Тінь Сонця та інші.
Вартість квитків: від 150 грн.

WOODSTOCK UKRAINE (Свірзький замок, Львівська область) 7-9 серпня

Фестиваль Woodstoсk Ukraine традиційно є БЕЗКОШТОВНИМ і присвячений благодійності, розвитку волонтерського руху в Україні та волонтерам ВБФ “Серце до серця”. Девізом Українського Woodstock’2015 стане “Мир, музика, любов!”

ЗАХІD FESTIVAL (Львів, Родатичі) 14-16 серпня

Наймасштабніший open-air фестиваль української музики в Україні.

Виконавці: Alina Orlova (LT), Kadebostany (SWI), Onuka, Panivalkova, the Exploited (SCO), Dead By April (SWE), Жадан та Собаки, Brutto (BY), Matisyahu (USA), Ill Niño (USA), Oomph! (GER), Воплі Відоплясова, Бумбокс, Vivienne Mort та інші.

Вартість квитків: 770-870 грн. (за три дні)





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ