Ми у Facebook
17.06.2015, 20:30

Діти перед телевізором: ФОТО для батьків

Діти - це маленькі "живчики", які постійно бігають, стрибають, ніколи не сидять на місці. Та чомусь лише телебачення здатне в одну мить з активних дітей зробити "зомбі".
Телебачення - невід'ємна частина життя багатьох сучасних сімей. Часто лише за допомогою телевізора батьки в змозі заспокоїти дитину.

Фотограф Донна Стівенс вирішила показати батькам усього світу, як їхні діти виглядають під час перегляду телепередач або мультиків. Вони дійсно схожі на зомбі!



Відеоігри можуть спровокувати гіперактивність у дітей





У ході фотозйомки Донна помітила, що діти немов впадають в кому перед екраном телевізора. Вони перемикають канали з порожнім виразом обличчя, для них це просто картинки, які змінюються без всякої логіки кожну секунду. І це явище схоже на ідіотизм.





Як відволікти дитину від телевізора?



Це доказ того, що не варто пускати дітей до телевізора більше ніж на 30 хвилин в день.

Телевізор - це ворог для маленьких дітей. Малюки повинні рухатися і розвиватися, а не тупитися в перебігаючі кольорові картинки. Тому не варто давати дітям пульт від телевізора тільки заради того, щоб вони залишили вас у спокої і не бігали по дому. Краще займіть їх іншими, більш корисними справами!

Всі фото з сайту: ihappymama.ru





На правах реклами