Ми у Facebook
18.06.2015, 08:00

Чоловіча та жіноча зрада: у чому різниця?

Зради трапляються і у чоловіків, і у жінок. За статистикою перші роблять це в чотири рази частіше, ніж другі. Але природа цих зрад у тих і у інших дещо відрізняється.
Чоловіча зрада

1. Чоловіки за своєю природою полігамні. Це означає, що на несвідомому рівні ними постійно рухає певний генетичний рефлекс: вступити в зв'язок з якомога більшою кількістю особин жіночої статі, щоб реалізувати свій генетичний матеріал. У когось цей рефлекс розвинений сильніше, у когось редукований, хтось має високі моральні погляди і він у них не діє, ну а інші цілком можуть віддаватися йому без оглядки і не вбачати нічого поганого у своїх вчинках.

2. За своєю природою чоловіки ще й завойовники, а значить, і на соціальному рівні їм потрібно постійно чогось досягати, до чогось прагнути. На жаль, багато з них не обмежуються тільки кар'єрою і хобі, а спрямовують своє око і на жіночу стать. Яка б хороша не була дружина, це те, що чоловік вже має, вона у нього отже, найбільш хвилюючий етап пройдено. А ось коханка це те, до чого можна прагнути та домагатися.

3. Дуже часто в сімейних парах присутні не побудова відносин, а їх з'ясування. Кожен намагається довести, що він правий. Постійні претензії в сторону чоловіка також можуть спонукати його до пошуку спокою з іншою жінкою.

Жіночі зради

1. За своєю природою жіноча половина звикла бути у владі пристрасного, сильного, активного чоловіка. Так що і сьогоднішні жінки в глибині своєї душі мріють про чоловіка, який бере ініціативу в свої руки. Так що, коли чоловік перестає бути активним по відношенню до жінки, вона звертає увагу на більш сильного у цьому плані мужчину.

2. Знову ж за природою своєю жінка підсвідомо шукає для своєї дитини кращого батька. І не важливо, існує ця дитина реально або передбачається поки гіпотетично, жінка - завжди мати. А що значить на нашому соціальному рівні "кращий батько"? Це не тільки добра і чуйна людина, але ще й сильний морально і фізично, забезпечений матеріально.

3. Дуже часто в тривалих відносинах чоловік перестає ставитися до своєї партнерки саме як до жінки, їхні контакти стають менш романтичними, частіше побутовими, звичайними, простішими. У підсумку в певний момент його половинка перестає відчувати себе жінкою. Але ж у неї завжди потреба подобатися, справляти враження, бути бажаною.

Поступово жінка починає відчувати себе не особливо потрібною, самотньою. У голові починає формуватися ідея зради, пошуку кращого партнера.

Також, що стосується чоловіків, то вони можуть задуматися про зраду після перших же "неузгодженостей" у відносинах, тому що більш сексуально активні і розкуті за природою, то і рішення приймається і здійснюється набагато швидше.

Жінка ж свою зраду повинна виносити, вистраждати, зважитися на неї, продумати, знайти їй чітке виправдання.

За матеріалами: ivona.bigmir.net

Статті до теми:

Пережити зраду і залишитися разом. Чи можливо це?! [+Фото]

“ОГО” досліджувала, звідки і чому з’являються коханці





На правах реклами