Ми у Facebook
18.06.2015, 10:30

Рівненщина: біля Сарн ліквідували снаряд

Ілюстративне фото

Поблизу Сарн знайдено вибуховий пристрій часів Другої світової війни.
11 червня диспетчер правоохоронці отримали повідомлення, що під час проведення земляних робіт громадянином району на відстані пів кілометра від м. Сарни виявлено артилерійський снаряд 76 мм. часів Другої світової війни.

У ліквідації надзвичайної ситуації приймали участь два працівники ДПРЗ-5, один працівник міліції Сарненського РВ УМВС України в Рівненській області, одна одиниця техніки, дві одиниці техніки та чотири працівника групи піротехнічних робіт АРЗ СП ГУ ДСНС України у Рівненській області. Голова комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Рівненської області при райдержадміністрації Руслан Серпенінов.

Місце вибухонебезпечного предмету взято було під охорону працівниками Сарненського РВ УМВС та подано заявку в ГУ ДСНС України у Рівненській області про направлення групи піротехнічних робіт АРЗ СП ГУ ДСНС України у Рівненській області для обстеження місця виявленого ВНП.

12 червня групою піротехнічних робіт АРЗ СП ГУ ДСНС України у Рівненській області знешкоджено ВНП часів другої світової війни, артилерійський снаряд 76 мм, часів Другої світової війни

Нагадаємо, що на Сарненщині це 6 випадок виявлення вибухонебезпечного предмету.

Читати також:

Поблизу Рівного виявили артилерійський снаряд

Що робити, якщо натрапили на снаряд





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ