Ми у Facebook
18.06.2015, 17:45

На Рівненщині 4-річний хлопчик скалічив 2-річну сестричку

Нещасний випадок внаслідок дитячих пустощів з сокирою стався у селі Чабель Сарненського району в багатодітній сім'ї.
Дворічна дівчинка потрапила до лікарні два дні тому із травматичною ампутацією третини пальця лівої кисті, відкритого перелому другого пальця правої кисті та пошкодженням інших пальців обох рук.

Про це працівникам Сарненського РВ УМВС повідомили медики із центральної районної лікарні.

Як з’ясували співробітники міліції, у багатодітній сім’ї виховується шестеро дітей. Того вечора батьки дівчинки займалися хатніми справами, а діти бавилися на подвір’ї. У руках п’ятирічного хлопчика опинилася залишена на видноті сокира, якою той вирішив погратися.

Як і що трапилося, зважаючи не вік дітей, достеменно невідомо, але ігри із господарським знаряддям призвели до трагічних наслідків. Чотирирічний брат відрубав дворічній сестричці третину пальця лівої руки, переламав один палець на правій та пошкодив сестричці решту пальців обох рук. На крики дітей прибігли батьки, які і звернулися за допомогою до лікарів.

"За статтею 166 Кримінального кодексу України (злісне невиконання обов'язків по догляду за дитиною) відкрито кримінальне провадження, — повідомив начальник Сарненського РВ УМВС України в Рівненській області Володимир Міщеня. – Триває досудове розслідування".

Працівники міліції звертаються до батьків не залишати без нагляду предмети, які могли б зашкодити здоров’ю дитині, щоб потім себе не картати за це.


Про це розповіла Вікторія МІНЧУК, Сарненський РВ УМВС України в Рівненській області

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
ВІДЕО: на Рівненщині дитина напилася щурячої отрути
Рівненщина: в авто ледь не згоріла 2-річна дитина [+Фото]





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ