Ми у Facebook
18.06.2015, 18:15

На Рівненщині на соцзахист виділили більше мільйона

Міністр соцполітики Павло Розенко заявив, що на посилення роботи органів соцзахисту Рівненщини спрямують 1 мільйон 300 тисяч гривень.
«При призначенні субсидій відсутність сучасної комп’ютерної та оргтехніки, її моральна застарілість створюють для фахівців велике навантаження, - зазначив Павло Розенко. – Це впливає на швидкість обробки інформації, її обмін та в кінцевому результаті на вчасність призначення пільги. Тому ці кошти спрямують на програмне та матеріально-технічне забезпечення органів соцзахисту. В першу чергу гроші надійдуть у райони, котрі є першою ланкою спілкування з людьми».

До Рівного завітав міністр соцполітики

Разом з тим Павло Розенко нагадав, що до 1 липня усі звернення мають бути оброблені і належним чином оформлені. Це питання перебуває на особистому контролі в голови облдержадміністрації Віталія Чугуннікова.

Субсидії зможуть отримати і ті, хто орендує житло

Нагадаємо, що з 1 травня органи соціального захисту населення Рівненщини прийняли від громадян понад 24 тисячі звернень на призначення житлових субсидій за удосконаленим порядком. Враховуючи ці заяви та справи, які перебували на обліку з минулого року, понад 56 тисяч справ перебуває в опрацюванні. Субсидію вже призначено для понад 40 відсотків родин, що звернулися.

Загалом по всій Україні на соціальний захист населення спрямують понад 44 мільйони гривень.





На правах реклами